Нашата философия

Групата ТПА се счита за Ваш партньор – партньор от Вашето ниво, на който може да се разчита  по всяко време. За нас е вярно следното:

Само тези, които общуват на равна основа и които могат да се идентифицират с всеки проект могат да намерят най-подходящото решение. Това е, което имаме предвид с мотото „бизнес лице в лице“ и  го реализираме ден след ден, на регионално и международно ниво. В областта на данъчното, счетоводно и одиторско консултиране.

Бизнес лице в лице. Тъй като клиентът има значение.

Говорим Вашия език, знаем линията на бизнеса Ви и сме ангажирани с Вашите проблеми. Всяка консултация започва с подробна консултация. Въз основа на това, ние разработваме най-подходящото решение съвместно с Вас с цел да Ви се помогне. Нашите експерти имат усещане за индивидуалната ситуация и се фокусира върху най-важния аспект: Вашият успех.

Търсите ли партньор, който да се грижи за Вашето счетоводство, да се сблъсква със стратегически решения или подготовка за одит? В TПА ние се фокусираме върху Вашите нужди. Ние обичаме предизвикателствата. Ние сме надеждни и творчески в работата си и можем да осигурим бързи и компетентни решения. Това се отнася и за малките, и средни фирми, както и за групи от предприятия или публични институции.

Местно, регионално, международно. С партньор винаги на Ваша страна.

Където и да се нуждаят клинетите ни от нас – ние никога не сме далеч. Можете да се възползват от най-високо качество на консултации и индивидуална подкрепа на местно ниво.

Групата ТПА е независим член на Baker Tilly Europe Alliance и по този начин е в състояние да осигури на своите клиенти по целия свят мрежа от данъчни консултанти и одитори.

 

Международната мрежа Baker Tilly в момента се състои от 126 независими членове в 147 страни, където работят общо 33 600 служители в 796 офиса, което я нарежда сред най-добрите 10 глобални консултантски мрежи.

 

Пространство за развитие. Ние насърчаваме индивидуалния напредък.

Тези, които работят в TПA, предоставят висок професионализъм на дневна база. Ние ги подкрепяме в тяхното бъдещо развитие. За тази цел ние предлагаме, в допълнение към по-широк кръг от възможности за професионално развитие и по-нататъшно обучение, главно едно нещо: пространство за тяхното индивидуално развитие. Хората могат да развият само силните си страни, ако те са щастливи в работата си и ако работната среда е положителна.