ТПА разширява правните си услуги чрез партньорство с Адвокатско дружество „Савов и Партньори“

8. октомври 2020 | Reading Time: 1 Min

София – Международната данъчна консултантска, счетоводна и одиторска компания ТПА създаде партньорство с адвокатско дружество „Савов и Партньори“ в София (България). Заедно с Валентин Савов и неговия екип, ТПА ще се позиционира като водеща данъчна и правна кантора в България. 

Известният български адвокат Валентин Савов работи с голям успех повече от 15 години за водещи юридически фирми в България, Япония и Холандия. От  2016 г. е изпълнителен директор на „Савов и Партньори“. С дългогодишния си опит, от сега нататък той ще играе важна роля в екипа на ТПА, като Партньор в България, като в тази си роля ще укрепи бизнес отдела по Правни услуги. Освен това, Валентин  Савов е „Високо ценен лидер по отношение на данъчни спорове в България „, казва „WTR – Световен данъчен преглед“. От 2019 г. е член на Изпълнителния съвет на Международната Фискална Асоциация.

Томас Ханедер, Партньор в ТПА и Член на ръководния екип, заяви: „Това партньорство е ключов момент за нас. С Валентин Савов спечелихме съмишленик, който е всепризнат топ експерт, който е  добре познат в България. Това е ясен сигнал, че нашият категоричен фокус е върху висококачествените услуги. Присъствието на Валентин в нашия екип означава, че укрепваме нашите сили в данъчната и правната сфера. Заедно изграждаме голямо бъдеще за нашите клиенти.“

Валентин Савов, Партньор в Савов и Партньори, заяви: „Много сме развълнувани да обединим усилията и експертния опит с такава  уважавана компания като ТПА. Сигурен съм, че нашите взаимодействия ще създадат голяма стойност и ще бъдат от полза за нашите клиенти.“

ТПА има присъствие с голям успех от 2008 г. насам в България и постоянно разширява услугите си. Освен България, Групата ТПА – с близо 1 700 служители – работи в още 11 държави в Централна и Югоизточна Европа: Австрия, Албания, Хърватия, Чехия, Унгария, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

Факти и цифри за ТПА България и Савов и Партньори

ТПА е водеща данъчна консултантска и одиторска компания. Услугите й включват Данъчни консултации, Одит, Консултантски и Правни услуги. Освен България, Групата ТПА – с близо 1 700 служители – работи в още 11 държави в Централна и Югоизточна Европа: Австрия, Албания, Хърватия, Чехия, Унгария, Черна гора, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

Допълнителна информация можете да намерите на следните уебсайтове www.tpa-group.bg и www.tpa-group.com

Савов и Партньори е пълноправна адвокатска кантора, призната в международни класации като един от лидерите в България в областта на данъчното облагане, данъчните спорове, сливанията и придобиванията, и банки и финанси.

 

В случай на допълнителни запитвания, моля, свържете се с:

Маг. (FH) Джералд Синабел, Ръководител Корпоративни комуникации

Тел. +43 (1) 58835-428, gerald.sinabell@tpa-group.at

 

Маг. Изабел Сегрелес Ваело, MAS, Корпоративни комуникации

Тел. +43 (1) 58835-217, isabel.segrelles-vaello@tpa-group.at

Лице за контакт