Числа и Факти

 ТПА в България
основана 2008
юридическа форма: ЕООД
Управление: 1 партньор
служители: около 20
офиси: 1
 Групата ТПА
 служители: около 1,000
 държави: 11
 локации: 27

TPA България е създадена през 2008 г. в София. Дейността и услугите, предоставени от TPA България, се характеризират с висок професионализъм и коректност, както и с индивидуален подход към клиентите.

В допълнение към България, TPA Групата също така работи в десет други страни в Централна и Югоизточна Европа: Албания, Австрия, Хърватия, Чехия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Унгария. Като цяло, групата компании имат повече от 1000 служители в 27 локации. ТПА Групата се е утвърдила като един успешен играч в Централна и Югоизточна Европа.

Нашите услуги.

В България TПA предоставя следните услуги: данъчни  одиторски и счетоводни консултации. Накратко, философия на TПA е: „Бизнес лице в лице“. От гледна точка на мислене и действие, служителите на TПA стоят възможно най-близо до клиента. Тяхната работа се характеризира с експертиза на място, най-висок клас на ноу-хау, както и компетентност в широк спектър от индустрии.

Специалната компетенция на експертите от TПA включва, наред с друго,  ноу-хау в областта на недвижимите имоти, формиране и реорганизация на фирми, форми на наследяването, както и в областта на корпоративното и трудовото право, заетостта и пенсионното законодателство.

ТПА групата: регионална и международна мрежа.

Групата TПА е независим член на Baker Tilly Европа Alliance и по този начин е в състояние да осигури на своите клиенти по целия свят мрежа от данъчни консултанти, одитори и консултанти.

Благодарение на нашия съюз с международната мрежа Baker Tilly, 11-те страни от независимата TПА група са напълно свързани в световен мащаби са в състояние да осигурят високо качество на услуги във всички основни бизнес центрове и региони в света.

Международната мрежа Baker Tilly в момента се състои от 165 независими членове в 141 страни, където работят общо 28 000 служители в 745 офиса, което я нарежда сред най-добрите 10 глобални консултантски мрежи.

Историята на ТПА.

TPA (първоначално съкращение за: Treuhand Partner Австрия) е основана през 1979 г. в Langenlois / Долна Австрия. Фирмата се разраства бързо – през 1990 г., броят на служителите вече се е увеличил до 65. В началото на 1990 г. компанията започна да се разширява в Централна и Югоизточна Европа.

Днес, независимата TПA Група оперира в единадесет страни. Като следствие от членството в Crowe Horwath International, името на марката е променено на „TPA Horwath“ в началото на 2005 година.

Есента на 2016 маркира следващата важна стъпка в развитието на „TПA“ – една от водещите данъчни консултантски и одиторски компании в Австрия: във всички 11 страни от Централна и Югоизточна Европа, групата вече е независим член на Baker Tilly Европа Alliance под собствената си марка име – „TПA“.

Благодарение на съюза на компанията с международната мрежа Baker Tilly , 11-те страни от независимата TПA група са напълно свързани в световен мащаб и TПA е в състояние да осигури високо качество на услуги във всички основни бизнес центрове и региони в света.

Като независима компания TПA сега е една от най-големите австрийски данъчни консултантски и одиторски фирми, успешно работещи в Централна и Югоизточна Европа.