Ежегодна среща на старши консултантите на TPA Group и Baker Tilly

19. септември 2023 | Reading Time: 1 Min

Лятото започна да отстъпва място на есента и ежедневието ни стана по-забързано и енергично.  Традиционно в този период се провежда и ежегодната среща на страши консултантите на TPA Group. Тази година тя се състоя в прекрасния австрийски град Wiener Neustadt от 13 Септември до 15 Септември.

На срещата присъстваха представители от всички страни, в които групата е позиционирана, както и представители на Baker Tilly Германия.

Типично в стила на ТРА, цялата програма беше структурирана в духа на екипната работа и личностно развитие, което даде възможност на екипите от различни дръжави да опознаят повече колегите си от други страни.

Всички ние имахаме възможност да се докоснем до прекрасната австрийска природа, като част от тийм билдинг програмите бяха да оцеляваме в нея. Ние, от TPA България успяхме да участваме в шест работни групи, насочени към изграждане на навици, приложими както в професионален, така и в личен план, и да надградим комуникативните си способности.

Разбира се,  остана време и за нетуъркинг, по време на която всички показахме завидни вокални качества и артистизъм по време на караоке партито.

В края на тези хубави дни, всички успяхме да се запознаем с новите колеги, да се насладим на позитивните емоции, и да усетим нашия принос в този голям екип, изграден от прекрасни хора и професионалисти.