TPA България се включи в Baker Tilly Europe Alliance Cross Border Meeting 2022

21. септември 2022 | Reading Time: 1 Min

TPA България се включи в Baker Tilly Europe Alliance Cross Border Meeting 2022

 

На 15 и 16.09 в град Фрауенкирхен, област Бургенланд,  се състоя Baker Tilly Europe Alliance Cross Border Meeting 2022 за групата на TPA. В срещата участваха мениджъри от всички страни от всички клонове на TPA. Събитието беше насочено към укрепване на екипната работа и заздравяване на корпоративния дух. Представители от България бяха Веселина Еленкова-Нестори, Моника Николова и Ангел Кокаланов.

Усещането да си част от голямото семейство на TPA ни съпровождаше по време на цялото събитие. Програмата беше натоварена, но поднесена с лекота и забавление. Това даде възможност на всички колеги от различните страни да поговорят едни с други, да осъществят контакти и да обменят опит в различните сфери.

 

Имахме възможността да решаваме професионални казуси, както и да се позабавляваме участвайки в пърформанс на живо, включващ изпълнение на барабани и изготвен за срещата танц. Вторият ден от срещата ни научи как да успокоим духа си и да се грижим за вътрешния си свят,  за да сме спокойни и пълноценни личности. Разбира се, всички тези приятни емоции бяха подкрепени от вкусна храна от aвстрийската кухня.

   За краткото време, в което бяхме заедно успяхме да създадем приятелства, които се надяваме да успеем да поддържаме и в бъдеще!